Kompjutersko odredjivanje dioptrije:

glaucoma-1Savremeno i tačno odredjivanje dioptrije izuzetno komforno za samog pacijenta. Za nekoliko sekundi očita dioptrijsku moć oka i dioptrijske defekte oka najkomlikovanijeg tipa te se time izbjegavana duga i komlikovana procedura širenja zenica te kasnije smetnje vida zbog te procedure kod pacijenata. Ukoliko niste zadovoljni sa svojom starom korekcijeom i posle nekoliko promjena dioptrije posetite nas. Tačno odredjivanje dioptrije garantuje komfor vida.

 

 

Mjerenje očnog pritiska:

glaucoma_eye_290Liječenje hroničnih i akutnih glaucoma. Pregled komornog ugla Goldman prizmom kao i pregled očnog dna najsavremenijim dijagnostičkim metodama i ordiniranje najnovijih lijekova za liječenje ovog jako podmuklog oboljenja kao i prevencija istog svakom pacijentu koji je pregledan u ovoj ordinaciji se obavezno mjeri i očni pritisak.

 

 

Liječenje razrokosti:

strabismus-and-amblyopia_50Potpuna edukacija roditelja koji su važna karika u liječenju razrokosti. Pregled i senzorno formiranje vida bez operativnog liječenja.

 

 

 

Pregled očnog dna:

imagesKonsultativni pregledi kod dijabetičara ,hipertoničara i različitih neuroloških oboljenja po nalogu nadležnog ljekara specijaliste.

 

 

 

Saniranje svih povreda oka:

images4Za povrede postoji 24h pripravnost te po pozivu se van radnog vremena rade hitne intervencije koje se rade u lokalnoj anesteziji.

 

 

 

Pregledi za kontaktna sočiva:

buying-contact-lensesDugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti vam garantuje veliko zadovoljstvo i komfor u nošenju kontaktnih sočiva. Odabir vrste kontaktnih sočiva koje je najpogodnije za Vaše oko prepustite ljekaru koji ordinira. Posedujemo meka kontaktna sočiva sa dioptrijom kao i ista u boji najpoznatijih svetskih proizvodjača. Radimo pregled i za gas-propusna i torična sočiva. Posebna pažnja se posvećuje punoj edukaciji pacijenta za održavanje sočiva. Posedujemo dokazano najkvalitetnija sredstva za održavanje kontaktnih sočiva koje bitno produžavaju trajanje istih.

 

 

Color Vision Test

Provjera kolornog vida i suznog filma.

 

 

 

 

 

Liječenje i dijagnostika svih upalnih procesa na oku:

si1307Aplikacija subconj, injekcija ambulantno kao i kod dubokih upalnih procesa na zadnjem segmentu oka retrobulbarnih injekcija.

 

 

 

 

 

gravesMjerenje egzoftalmusa po Hertellu kod poremećaja funkcije štitne žljezde.

 

 

 

 

   Troškove usluga za nosioce MedUNIQA polise snosi UNIQA osiguranje:

uniqa

Više informacije možete naći OVDJE.

 

 

 

 

Najsavremenije opremljena optika:

Spectacle-ServicesmallPosjedujemo mašinu za izradu nocara zadnje generacije NIDEK ME1200 sa kompjuterski tačno odradjenim naočarima i mikrometarskom preciznošću. Uz najveći izbor svih vrsta dioptrijskih okvira (puni, najlon(nit), na bušenje….). U ponudi takodje najveći izbor stakala za ugradnju u okvire. Kod nas možete pronaći sve vrste stakala (organska(CR), mineralna sočiva, stakla sa HMC zaštitom, kao i foto osjetljiva stakla tj. ona koja tamne na suncu, progresivna stakla koja se koriste za gledanje na blizinu i daljinu u jednom okviru…).

Kod nas možete izraditi naočare sa receptom ovjerenim u Fondu zdravstva Crne Gore.

Više o vrstama i materijalima okvira i korekcijskih sočiva možete pogledati OVDJE.