PLAĆANJE

Naručeni proizvodi plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: MasterCard®, Maestro®, Visa®, ili  pouzećem za porudžbine iz Crne Gore i Srbije. Plaćanje pouzećem podrazumijeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku. Troškove dostave plaćate zajedno sa narudžbinom, tako da prilikom preuzimanja pošiljke treba samo potpisati adresnicu. Molimo Vas spremite tačan iznos novca, jer kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur.

Prodavac se obavezuje da pošalje pošiljku kupcu onog trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Većina artikala koje nudimo su odmah raspoloživi sa skladišta, pa osiguravamo dostavu na području Crne Gore u roku od 1. radnog dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine veće od 20 eura, ispod tog iznosa dostava se naplacuje 2 eura. Za porudžbine iz Srbije , iznos dostave je 3.00 eura.

Nakon što dostavljač (firma koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za dolji tok dostave i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi dalje isporuke robe.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom transporta ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (firmi koja vrši dostavu). Ako kupac ne primi robu u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala druga pošiljka.