Kompjutersko određivanje dioptrije

Savremeno i tačno odredjivanje dioptrije izuzetno komforno za samog pacijenta. Za nekoliko sekundi očita dioptrijsku moć oka i dioptrijske defekte oka najkomlikovanijeg tipa te se time izbjegavana duga i komlikovana procedura širenja zenica te kasnije smetnje vida zbog te procedure kod pacijenata. Ukoliko niste zadovoljni sa svojom starom korekcijeom i posle nekoliko promjena dioptrije posetite nas. Tačno odredjivanje dioptrije garantuje komfor vida.

Mjerenje očnog pritiska

Liječenje hroničnih i akutnih glaucoma. Pregled komornog ugla Goldman prizmom kao i pregled očnog dna najsavremenijim dijagnostičkim metodama i ordiniranje najnovijih lijekova za liječenje ovog jako podmuklog oboljenja kao i prevencija istog svakom pacijentu koji je pregledan u ovoj ordinaciji se obavezno mjeri i očni pritisak.

Pregledi i edukacija za kontaktna sočiva

Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti vam garantuje veliko zadovoljstvo i komfor u nošenju kontaktnih sočiva. Odabir vrste kontaktnih sočiva koje je najpogodnije za Vaše oko prepustite ljekaru koji ordinira. Posedujemo meka kontaktna sočiva sa dioptrijom kao i ista u boji najpoznatijih svetskih proizvodjača. Radimo pregled i za gas-propusna i torična sočiva. Posebna pažnja se posvećuje punoj edukaciji pacijenta za održavanje sočiva. Posedujemo dokazano najkvalitetnija sredstva za održavanje kontaktnih sočiva koje bitno produžavaju trajanje istih.

Liječenje razrokosti

Potpuna edukacija roditelja koji su važna karika u liječenju razrokosti. Pregled i senzorno formiranje vida bez operativnog liječenja.

Pregled očnog dna

Konsultativni pregledi kod dijabetičara ,hipertoničara i različitih neuroloških oboljenja po nalogu nadležnog ljekara specijaliste.

Pregled očnog dna

Saniranje svih povreda oka, odstranjivanje stranih tijela…

Provjera kolornog vida i suznog filma

Liječenje i dijagnostika svih upalnih procesa na oku